ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ…

Οι τιμές οι οποίες αναγράφονται στα κοσμήματα, είναι καθαρές, απαλλαγμένες από τα έξοδα αποστολής και όχι “φουσκωμένες” ώστε να θεωρείτε ότι δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής, ενώ στην πραγματικότητα τα επιβαρύνεστε μέσα στην τιμή. Αυτή θα ήταν μία ανέντιμη και κακή πρακτική, ιδίως αν επιλέξετε περισσότερα του ενός κοσμήματα, και έτσι θα τα πληρώνατε τα έξοδα πολλές φορές, θεωρώντας ότι σας τα κάνουμε δώρο.

Σε εμάς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Για αποστολές σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος τα έξοδα αποστολής είναι 8 ευρώ, ενώ για την Κύπρο και το εξωτερικό είναι 12 ευρώ. Εάν πληρώσετε με paypal ή με paysafe τότε τα έξοδα μειώνονται κατά 3 ευρώ αντίστοιχα.

Ανάλυση εξόδων: Έξοδα συσκευασίας για την ευπαρουσίαστη και ασφαλή μεταφορά του κοσμήματός σας. Μεταφορά από την courier απευθείας στο χώρο και στο χρόνο που εσείς θα επιλέξετε. Αντικαταβολή των χρημάτων, δηλαδή πληρώνετε με την παραλαβή του κοσμήματος, χωρίς να ταλαιπωρήστε να επισκεφθείτε την τράπεζα για κατάθεση προκαταβολική των χρημάτων. Τα χρήματα αυτά αναλαμβάνει η courier να μας τα επιστρέψει πίσω για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή.

Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα δίκτυα ταχυμεταφορών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. ΓΙα περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 380612

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το κόσμημα σας αποστέλλεται στο χώρο που θα μας ζητήσετε – ορίσετε εσείς. Έρχεται είτε με courier είτε μπορείτε να ορίσετε να περάσετε εσείς να το παραλάβετε από το γραφείο της courier σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να ενοχληθείτε στον εργασιακό σας χώρο ή στην οικία σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Το κόσμημα αποστέλλεται εντός 5 εργασίμων ημερών σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε 8 εργάσιμες ημέρες σε οποιοδήποτε άλλον προορισμό. Σας αποστέλλεται στο κινητό σας ή στο email σας αντίγραφο του ταξιδιωτικού συνοδευτικού δελτίου προκειμένου να μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για την εξέλιξη της αποστολής. Προσοχή, σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ενδεχομένως να χρειάζεται να επικοινωνήσετε με την οικεία σε εσάς τελωνειακή αρχή.