-2636Ημέρες -12Ώρες -2Λεπτά -37Δευτερόλεπτα

Σήμερα επιλέξαμε για εσάς το μοναδικό Μενταγιόν Μ6215 ! Ένα μενταγιόν κόσμημα, με μοντέρνο σχεδιασμό που προσφέρει λάμψη σε κάθε στιγμή της ημέρας σας. Μόνο για τους επισκέπτες του www.mygoldentar.gr στη μοναδική τιμή των 20€ χωρίς έξοδα αποστολής. Αποκτήστε το και δώστε στη συλλογή σας τη λάμψη και τον αέρα ενός φανταστικού κοσμήματος, που μόνο η Golden Star ξέρει να χαρίζει!

Δώστε χρώμα και λάμψη σε κάθε σας εμφάνιση… !

Η αντίστροφη μέτρηση της απίστευτης προσφοράς μας, έχει ξεκινήσει!

Καταπληκτική, ανεπανάληπτη προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε!

%ce%bc6215

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το μοναδικό αυτό μενταγιόν προσφέρεται στην απίστευτη τιμή των 20€  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙΤΕ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ και είναι διαθέσιμος μέχρι την Τρίτη 20 Μαΐου 2017.

Επιλέξτε την προσφορά κάνοντας κλικ στο link του κοσμήματος που θα βρείτε στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.

Κάντε τώρα δικό σας αυτό το φανταστικό μενταγιόν τύπου βιτρό με υπέροχους κρυστάλλους στο χρώμα του αμέθυστου σε συνδιασμό με υπέρλαμπρους  λευκούς αυστριακούς κρυστάλλους. Ένα κόσμημα  που σίγουρα θα σας μαγέψει. Σε κίτρινο χρυσό 18 καρατίων στα 0,50 micron.

Στη μοναδική τιμή των 20€ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙΤΕ έξοδα αποστολής!

Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε τη σελίδα αυτή κάθε μέρα: Η Golden Star επιλέγει για εσάς και μόνο, συγκεκριμένα κοσμήματα και σας τα προσφέρει μόνο για τη διάρκεια μίας ημέρας σε απίστευτες τιμές. Εκμεταλλευθείτε την ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ και βγείτε κερδισμένοι!

Μία απίστευτη και μοναδική προσφορά για τους πιστούς επισκέπτες του www.mygoldenstar.gr και για περιορισμένο αριθμό παραγγελιών!

-90.2%
%ce%bc6215
Μενταγιόν Μ6215 20.00 204.00
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙΣΥΓΚΡΙΣΗ